TjekDanmark badestrande

Blog

Sommerferie i Danmark 
21-07-2015
Sommerferien er godt i gang og mange tager ud og oplever en masse dejlige oplevelser i ferien. Vi opdaterer løbende vores website for at du/ i har mulighed for at nyde livet.
 
Der kommer jævnligt nye oplevelser for børn, unge, voksne og børnefamilier. Man kan også finde danske spisesteder med gode smagsoplevelser på restauranter.
 
www.TjekDanmark.dk ønsker alle en rigtig god sommer!
...

Nye oplevelser i Danmark 
04-09-2014
www.TjekDanmark.dk kan nu præsenterer dig for flere oplevelser end der hidtil har været på websitet. Der er mange sjove oplevelser i Danmark og her bliver der lagt vægt på at besøgende skal finde de bedste ferieoplevelser i Danmark.
 
Der er som altid mulighed for at finde spændende oplevelser på Sjælland, Fyn og i Jylland og der er oplevelses-tilbud til enhver smag.
 
Her kan du eksempelvis finde forskellige kampagnetilbud p&a
...

Skønne ferieophold i Danmark 
06-08-2014
Du kan finde et dejligt sted at tilbringe dit ferieophold. Der er mange skønne steder, hvor man kan få en fantastisk ferie. Se alle de forskellige ophold i Jylland og på Sjælland, samt Fyn. Der kommer løbende flere ferieophold til, så du altid kan finde et dejligt sted at tilbringe din ferie i Danmark.
 
Du kan finde disse typer ophold:
 
 
 
Hoteller
 
...

Restauranter og spisesteder 
06-08-2014
Find alle de mange restauranter i Danmark. Vi samler spisesteder for at du altid kan finde et dejligt sted at nyde en god middag. Du kan både søge på Sjælland, Fyn og i Jylland. Der kommer flere spisesteder til, hvor du kan nyde frokosten, aftensmaden eller en lækker buffet middag. Se restauranterne ved at klikke nedenfor.
 
Du kan finde disse typer spisesteder:
 
 
 
Restauranter
...

Danske oplevelser for enhver smag 
06-08-2014
Her kan du søge efter alle de mange skønne oplevelser der er for alle typer. Se både ferieoplevelser for børn, unge, voksne og børnefamilier.
 
Vi går ind for at samle alle oplevelserne i Danmark, så du altid kan få en rigtig god dag med familien eller vennerne. Der kommer løbende nye muligheder til fri inspiration.
Det er gratis at søge efter alle de spændende fornøjelser.
 
Du kan eksempelvis pr&oslas
...

 
 Billede
 
 
Oplevelser i Danmark
 
   Oplevelsesportal
 
   Oplevelsesportal
 
   Oplevelsesportal
 
   Rejseforsikringer
 
   Vind penge
 
   Jackpot og præmier
 
   Kunstnere & underholdning
 
   Biludlejning
 
 
Danske oplevelser
Tjek Danmark I Oplevelser i Danmark I Copyright 2009 - 2018 | CVR: 32 97 65 73 | Skamstrupvej 91, 4440 Mørkøv  | Tlf.: 28 92 37 41 | TjekDanmark@live.dk